"Els pobles són de qui els habiten, no de qui els governen"

diumenge, 11 de desembre del 2011

NOTA DE PREMSA CONCENTRACIÓ JUDICI CAMPS

El Col·lectiu Contra la Corrupció emplaça a la ciutadania a mostrar la seua indignació en l'entrada de Francisco Camps al TSJCV


El Col·lectiu Contra la Corrupció ha realitzat hui una crida a la ciutadania per a què participe massivament i mostre la seua indignació en els actes de protesta que s'han organitzat per a demà dilluns davant del Tribunal Superior de Justícia amb motiu del començament del judici contra Francisco Camps i Ricardo Costa.

Des del Col·lectiu Contra la Corrupció s'espera que la justícia estiga a la altura d'allò que correspon i que el judici siga una fita històrica contra la corrupció i la malversació de fons públics, que han servit per al finançament de un partit polític.
Segons ha assenyalat Reyes Matamales, portaveu d'este col·lectiu "els valencians i valencianes hem patit durant molts anys la vergonya de tindre uns governants implicats en casos de corrupció, que a més han mentit contínuament a la ciutadania. Ara per fi vorem a l'ex-President de la Generalitat, Francisco Camps, assentat a la banqueta dels acusats, on esperem siga declarat culpable i es netege així una mica la imatge de les nostres institucions democràtiques".

Així mateix des d'este col·lectiu es continua reclamant als protagonistes d'este cas de corrupció que es disculpen davant de la ciutadania, que dimitisquen dels càrrecs que encara ostenten i que tornen els diners que han furtat a l'erari públic.

"Durant els governs del PP s'han originat els casos de corrupció més grans de la nostra democràcia com Gürtel, Brugal, Calatrava o Urdangarín, per això des del Col·lectiu Contra la Corrupció demanen que s'establisca la co-responsabilitat jurídica i econòmica dels partits polítics en els casos de corrupció dels seus càrrecs públics. A mes a mes aquest judici es nomes la punta del iceberg del casos de malversació i corrupció per part de càrrecs públics del Partit Popular el següent serà Carlos Fabra, que com sabem te pendent cinc imputacions pendents de judici". Ha assegurat Reyes Matamales. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada