"Els pobles són de qui els habiten, no de qui els governen"

divendres, 25 de març del 2011

El PP denúncia al Col.lectiu Contra la Corrupció

Lluny d'acoquinar-nos, açò ens ha servit per a donar-nos mes força si cap.

La Manifestació se celebrarà malgrat l'intent del PP de coartar nostra llibertat.
La manifestació està legalment convocada i constitueix una demostració democràcia i expressió del dret fonamental de llibertat d'expressió.

No és com diu el PP una manifestació il·lícita posat que les reivindicacions i el desenvolupament de la mateixa es realitza dins de les previsions legals del dret de manifestació.

Les afirmacions de la denúncia del secretari general del PP Antonio Clemente assegura que atemptem la dignitat del president són infundades i no són més que una expressió del seu nerviosisme davant la convocatòria d'una manifestació que evidencia el rebuig de la ciutadania a la corrupció.

La utilització de les xarxes socials, els mitjans electrònics i personals s'han fet sempre identificant les persones convocants, igual que les persones que s'han adherit a a el mateixa.
Després de la plataforma hi ha ciutadans i ciutadanes preocupados pel nivell de corrupció existent en l'administració autonòmica, després dels casos de la qual sempre estan imputats dirigents del PP valencià.



La persona del president de la Generalitat per la seua pròpia condició i estant en un sistema democràtic està i ha d'estar sempre estar sempre en control parlamentari i cívic. 

Suposar que les crítiques que procedeixen de la ciutadania són delicte és voler reduir la democràcia a un sistema formal sense fonamente.
els drets fonamentals, la declaració de drets humans, la nostra *contituón i el nostre estatut avalen aquesta manifestació.

Reclamem als dirigents del PP, si senten demòcrates, la retirada d'aquesta denúncia i que deixen de tractar d'impedir la lliure celebració d'aquesta manifestació democràtica en contra de la corrupció, llevat que estiguen a favor d'ella.

Ara si que som unes auténtiques víctimes de la corrupció!

Deixem de ser "La xicoteta Italia" per convertir-nos en "La xicoteta Islandia"

Reviscolem la democràcia!!
  
NO A LA CORRUPCIÓ, CAMPS DIMISSIÓ!



       

http://www.europapress.es/comunitat-valenciana/noticia-pp-denuncia-colectivo-organizador-marcha-contra-corrupcion-manifestacion-ilicita-injurias-graves-20110325184842.html
http://www.publico.es/espana/368083/camps-no-quiere-que-se-le-manifiesten-por-la-corrupcion
http://www.elpais.com/articulo/espana/PP/trata/prohibir/manifestacion/corrupcion/prevista/manana/Valencia/elpepuesp/20110325elpepunac_39/Tes

3 comentaris:

  1. Todo mi apoyo y respaldo a vuestras iniciativas... Hay que acabar con la corrupción y degradación política que ha instaurado el PP y sus lacayos.
    Un abrazo y toda mi solidaridad.

    Y si tienen que denunciar a todos los que estamos hartos de la falta de transparencia y ética de los gobernantes del PP, tendrán que crear muchos campos de concentración y miles de juzgados... Camps: estamos hartos de tus amenazas, de tu soberbia, de tu arrogancia. Dicen que los idiotas demuestran su falta de inteligencia, con gestos iracundos y negando una y otra vez las evidencias... Si hubieras tenido algo de dignidad, tío Camps, hace ya años que hubieras dimitido.

    Antonio Marín Segovia

    ResponElimina
  2. companys, no hi ha convocatòria de manifestació a Alacant??? es que m'agradaria anar-hi i fer pinya amb vosaltres...

    ResponElimina
  3. jo comence a pensar ke els raros som nosaltres, perke segur ke esta banda de lladres ens la tornaran a clavar a les eleccions,jo no ho puc entendre com es pot tindre tanta devocio a un partit ke aci ja governa tans anys i es ell i ningu mes el ke ens ha portat a la situacio ke ara estem vivint,no dedicant presupostos per fomentar feines,alternatives a la retjola i l`especul.lacio cuan el xorro de diners ke entraven produits per la construcio era un riu desbocat.Pero els seus votants no ho veuen aixi i creuen ke tot aço nomes ho pot arreglar el tot poderos i divi pakito camps i cia i no es adonen ke aci tot el ke pasa a segut producte de la seua nefasta politica i la seua arrogancia.

    ResponElimina