"Els pobles són de qui els habiten, no de qui els governen"

dimecres, 9 de març de 2011

Convocatòria Manifestació "No volem un lladre de President" 26M 18H Pl. Sant Agustí

EL COL·LECTIU CONTRA LA CORRUPCIÓ CONVOCA UNA MANIFESTACIÓ A VALÈNCIA PER RECLAMAR QUE “NO VOLEM UN LLADRE DE PRESIDENT ”

 El Col·lectiu contra la Corrupció ha convocat una manifestació-processó  per al dissabte 26 de Març a partir de les 18 hores des de la Plaça de Sant Agustí de València.
Sota el lema “No volem un LLadre de President” els valencians i valencianes farts de la corrupció en què està instal·lat el President de la Generalitat Francisco Camps i altres membres del seu govern i del seu partit, recorreran els carrers del Cap i Casal per fer patent el seu malestar.
Una de les portaveus d’aquest col·lectiu, Raquel Coronado ha recordat que “l’anterior convocatòria de manifestació que realitzàrem el 31 d’octubre del 2009 fou un gran èxit i 60.000 valencians i valencianes reclamaren en el carrer la dimissió del President Camps”.
“Des d’aquella data fins a hui els indicis de corrupció en les institucions governades pel Partit Popular han anat creixent amb Francisco Camps com a màxim exponent de la degradació i l’espoli a què ha estat sotmès el patrimoni públic dels valencians i valencianes”.
“Per tot açò animem a la ciutadania a què isca massivament al carrer el dissabte 26 de març per a deixar ben clar que No volem un President lladre”, ha assegurat Coronado.

COL·LECTIU CONTRA LA CORRUPCIÓ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada