"Els pobles són de qui els habiten, no de qui els governen"

dimarts, 9 d’abril de 2013

DISSABTE 13A NOVA CITA ANTICORUPTIVAEls ciutadans no podem ni deguem permetre amb el que ens està caent, que els governats estiguen ocupant càrrecs públics amb imputacions a les seves esquenes, assentant-se de la mateixa manera a les butaques de Les Corts com a les banquetes dels jutjats per testificar com a presumptes culpables en casos de corrupció. 
Tots els diputats imputats han de dimitir, netejant l'imatge de les institucions, donant exemple i tornat els diners que han furtat.
La corrupció s'ha instal·lat al nostre govern i tenim que dir PROU!
Es el moment de manifestar un altra vegada als carrers, que no volem corrupció a les institucions, que ells no ens representen, i que els volem fora. 
Hui revisen al TSJ la sentencia de Camps, recordem que  segueix seguen diputat autonòmic i ocupa una butaca a les Corts.

El dissabte tenim una altra cita anticorruptiva a València, a les 18h el la Pl. de Sant Agustí. Us esperem a tots i totes. Es necessari eixir de nou i demostrar-los que nosaltres no estem d'acord amb la seva manera de fer política, nosaltres no som d'eixe mon!
              Prou de corrupció, lladres a la presó!

https://www.facebook.com/events/335205443251895/
https://www.facebook.com/groups/85398846870/?fref=ts
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada