"Els pobles són de qui els habiten, no de qui els governen"

dimarts, 2 d’abril de 2013

CRIDA MANIFESTACIÓ 13A       
                            Nova Convocatòria:
MANIFESTACIÓ-PROCESSÓ per les víctimes de la corrupció.
"NO A LA CORRUPCIÓ, LLADRES A LA PRESÓ"
Dissabte 13 D'Abril - 18h - Pl. de Sant Agustí, València.

Cal una resposta ciutadana davant el abús de poder i la irresponsabilitat dels nostres governants. Demanem la dimissió de tots els diputats imputats als diferents casos de corrupció i que tornen els diners dels valencians i les valencianes, diners que estan a Suïssa i altres paradisos fiscals a nom dels seus amiguets, i així de pas, que ens tornen la dignitat i deixen de riure's de tots nosaltres.

Demostrem que no som una societat adormida, que volem institucions netes i transparents, que un altra política es possible i que la seva no ens agrada.

Recordem que els casos més flagrants de corrupció se estan donant a les files del PP i amb la seua majoria absoluta callen i miren cap a un altre costat. Fent lleis a la seua mida per poder esquivar els impostos i la justícia. Al mes pur estil Italià.

Us encoratgem i animen a vindre a la manifestació amb xiulets, perols, instruments, per fer a muntó de soroll. Fabriqueu-se les vostres pancartes o imprimiu les que tenim per l’ocasió. Feu cadena, reenvieu este missatge als vostres familiars, amics, coneguts, que funcione el boca- orella.
Tenim que omplir els carrers!!

NO A LA CORRUPCIÓ, IMPUTATS DIMISSIONS!
Col.lectiu Contra la Corrupcio

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada