"Els pobles són de qui els habiten, no de qui els governen"

diumenge, 20 de febrer del 2011

Mocions Contra la Corrupció

20 d’octubre de 2009

A tots els pobles de la terreta...

A/A SR. ALCALDE/ALCALDESSA–PRESIDENT/A I A TOTS ELS GRUPS MUNICIPALS DE L’AJUNTAMENT

Els portaveus del COL·LECTIU CONTRA LA CORRUPCIÓ (noalacorrupcio@gmail.com),

PRESENTEM la següent MOCIÓ CONTRA LA CORRUPCIÓ per tal de que siga debatuda i votada.



EXPOSICIÓ DE MOTIUS

Desde el Col·lectiu contra la Corrupció volem manifestar, el que tots ja sabem, el president de la Generalitat ens ha mentit, reiteradament, i ha quedat clarament demostrada la convivència del PP amb la trama corrupta Gürtel.

Queda molt per saber, molt per jutjar als tribunals, però el que ès una evidència ès la metira i els processos judicials oberts a càrrecs del Partit Popular, que ens desgovernen en les nostres intitucions, per presunta corrupció, desviament de fons públics per finançament el seu partit polític, prevaricació, falsetat documental, suborn, etc.

Considerem que un cessament d’un càrrec polític, és un reconeixement indirecte dels fets, però sense més dimissions ni és un insult i una vergonya. Ens trobem indignats davant uns presuntes delictes i assitim a actituds immorals i indecents per a qualsevol persona i, especialment greus, per a un càrrec públic de les nostres institucions. CAMPS HA DE DIMITIR DEFINITIVAMENT.

Desde el COL·LECTIU CONTRA LA CORRUPCIÓ, considerem que lo realment important és l’estat de la nostra terra, dels nostres serveis, de l’ensenyament, de la sanitat, de l’ús que fan dels nostres impostos, del maltractament de la democràcia,…Es una llàstima no poder presumir de viure en una terra on no existisca l’atur ni on el nivell d’exit escolar siga el màxim, ni on les persones en situació de dependència estiguen rebent les màximes ajudes, ni que siga la comunitat on no hi hagen barracons, en compte d’aules.

Desde el COL·LECTIU CONTRA LA CORRUPCIÓ, volem urgentment un canvi i una renovació de la democràcia, perquè pensem que no totes les persones són iguals, que no tots els polític són iguals, seguirem organitzant-nos per evidenciar aquesta politica basada en l’aprofitament i la mentira d’un govern del que sentim vergonya. No anem a permetre que es continue jugant malintencionadament amb el nostre futur, realitzant il·legalitats, maltractant als ciutadans, adequant les normes al seu gust i mentint, per tal de sobreviure dins d’un món corrupte i immoral que intenten extendre.I nosaltres no som d’eixe món!

Per tot això, DEMANEM:

PRIMER. Donem suport i fent nostra l’exigencia de responsabilitats polítiques i ètiques que demana el Col.lectiu Contra la Corrupció al President de la Generalitat i a tots el implicatis i imputats. Per tant, exigim la DIMISSIÓ INMEDIATA DE FRANCISCO CAMPS i la de tots els implicats i imputats.

SEGÓN. Que es done suport i difusió al la propera MANIFESTACIÓ CONCENTRACIÓ PER LES VÍCTIMES DE LA CORRUPCIÓ, que tindrà lloc el proper dissabte dia 31 d’octubre de 2009 a les 18 hores, a la plaça Sant Agustí.

TERCER. Que es done trasllat al President del Gobern de la nació, al prsident de la Generalitat i a TOTS els grups parlamentaris de les Corts Valencianes.


CONTRA LA CORRUPCIÓ

CAMPS DIMISSIÓ

REVISCOLEM LA DEMOCRÀCIA!!!


Els portaveus el Col·lectiu Contra la Corrupció.

2 comentaris:

  1. Però ¿qui és el col·lectiu contra la corrupció?. ¿Quins els seus objectius i forma de funcionament? ¿Perquè aquest anonimat?

    ResponElimina
  2. No hi ha cap anonimat, ací pots trobar com es va originar http://noalacorrupcio.blogspot.com/2011/02/la-creacio-del-collectiu.html Som unb col·lectiu cibernètic; de fet, pots vore a Contribuïdors els nostres noms i cognoms, així com al nostre grup del Facebook http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=85398846870

    ResponElimina