"Els pobles són de qui els habiten, no de qui els governen"

dijous, 17 de febrer del 2011

Carta del Col·lectiu (manifestació 31 d'Octubre)


Estimats companys i companyes,


Considerem que un cessament d’un càrrec polític, és un reconeixement indirecte dels fets, però sense més dimissions és un insult i una vergonya. Ens trobem indignats davant uns presuntes delictes i assitim a actituds immorals i indecents per a qualsevol persona i, especialment greus, per a un càrrec públic de les nostres institucions. CAMPS HA DE DIMITIR DEFINITIVAMENT.
Desde el Col.lectiu contra la Corrupció volem manifestar el que tots ja sabem. El President de la Generalitat ens ha mentit, reiteradament, i ha quedat clarament demostrada la convivència del PP amb la trama corrupta Gürtel.
No anem a permetre que es continue jugant malintencionadament amb el nostre futur, realitzant il·legalitats, maltractant als ciutadans, adequant les normes al seu gust i mentint, per tal de sobreviure dins d’un món corrupte i immoral que intenten extendre.I nosaltres no som d’eixe món!
Per tot això, vos DEMANEM que doneu suport i difusió a la propera PROCESSÓ - MANIFESTACIÓ PER LES VÍCTIMES DE LA CORRUPCIÓ, que tindrà lloc el proper dissabte dia 31 d’octubre de 2009 pels carrers de València a les 18 hores (plaça Sant Agustí).
Marxarem en processó per soterrar la Democràcia i, finalment, acabarem llegint el manifest i celebrant el reviscolar simbòlica de la nostra dignitat, el reviscolar de la nostra Democràcia. I per tal de donar-li un toc festiu a la mobilització contarem amb la participació de colles de dolçainers de tot arreu del País, grups de batucada, músics de banda i moltes sorpreses.
Com podeu donar suport?
- Adherint-se a la convocatoria tant a nivell personal com a nivell col·lectiu. (Enviant un email a noalacorrupcio@gmail.com)
- Fent difussió del cartell i les octavilles penjant-ho a la vostra web, reenviant als emails dels vostres contactes, imprimint-ho i penjant-ho a les vostreus seus, al carrer…
- Amb una aportació econòmica o una aportació en “espècies”. Més informació a noalacorrupcio@gmail.com
- Desde el ccc em presentat un mocio ja presentada per registre d’entrada en tots ajunt de la nostra terra. Estem en contacte en diferents partits politics perque debten i defensen la mocio q hem presentat. Adjuntem la mocio pq sapiau contingut i en la mesura de laes postres possibilitats la defensem i la voten favorable.

“Si estirem tots…segur que tomba”.
Gràcies de bestreta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada