"Els pobles són de qui els habiten, no de qui els governen"

dissabte, 23 de juliol de 2011

RECORDEM QUE EL COL·LECTIU SEGUEIX DENUNCIAT

Nota de premsa del dimecres 20 de Juliol:     

Reclamem al PP que retire la seua demanda contra el Col·lectiu pel lema de l’última manifestació ‘No volem un lladre de president’

La portaveu del Col·lectiu Contra la Corrupció, Reyes Matamales, ha reclamat la dimissió del President de la Generalitat, Francisco Camps, després de l’admissió de culpabilitat realitzada davant el TSJCV.


Per a Matamales “els valencians i valencianes no podem permetre’ns tindre a un delinqüent com a president de la Generalitat. Un governant que ha reconegut que ha delinquit i ha mentit descaradament no pot continuar en el seu càrrec si no es volen destruir les bases del nostre sistema democràtic”.


“L’assumpció de culpabilitat de Francisco Camps dona la raó a totes les mobilitzacions que hem realitzat des del Col·lectiu Contra la Corrupció. Hem de recordar que el nostre col·lectiu continua demandat pel Partit Popular davant la justícia perquè segons ells difamàrem a Camps amb el lema de la nostra última manifestació, ‘No volem un lladre de president”.


“Ara –ha afegit Matamales- reclamem al Partit Popular que retire la seua denúncia ja que el mateix President de la Generalitat ha reconegut que es va deixar subornar, per tant teníem raó amb el que denunciàvem amb aquella mobilització”.

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/201732
http://www.vilaweb.cat/noticia/3912514/20110721/loposicio-alerta-dimissio-camps-sacaba-corrupcio.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada